Снимка: БНТ, архив“Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал

...
Снимка: БНТ, архив“Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал
Коментари Харесай

Следователят Бойко Атанасов: Предложен съм за уволнение, защото посочих единство между Гешев и Пеевски. От години вървим към Диктатура

Снимка: БНТ, списък

“Предложен съм за уволняване, за това, че съм предал декларация в Съединени американски щати, че има единение сред Пеевски и Гешев. Затова няма битка с корупцията ” , съобщи пред Телевизия 7/8 следователят Бойко Атанасов.

Атанасов разяснява и провелото се съвещание на прокурори и следователи от цялата страна, като съобщи, че самият той не е участвал на тази, по думите му, масовка, написа actualno.com.

“Бяха 100 индивида от цялата страна. Това не беше спор. Бяха извикани едни хора, с цел да им се покаже на крайник какво е мнението на прокуратурата. Трябваше да има отзиви и спор.  Видях боязън и безумна нервност за това, което са постигнали в обществото ” , съобщи още Атанасов.

Следователят беше безапелационен, че страната от дълго време върви към тирания, а събуждането на хората по площадите показвало, че нещата са доста дълбоки.

“Ние не може да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи.  Във Висш съдебен съвет виждаме взаимозависимост ”, съобщи още Атанасов и добави, че имаме основен прокурор, който е правил сбирки с Васил Божков и премиера.

“Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката би трябвало да питаме. Корупцията не е на „ Женския пазар “. Тя е във властта ”, приключи следователят.

Припомняме, че Бойко Атанасов беше препоръчан като гражданска кандидатура за основен прокурор и в негова поддръжка бяха събрани над 11 000 подписа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР